Arctic Women Community

Arctic Women Community a luat nastere in 2020, cand, la initiativa HR, s-a creat un grup de lucru care sa puna in valoare comunitatea femeilor din Arctic – toate femeile angajate in aceasta companie alaturi de colegele proaspetele mamici care acum sunt acasa alaturi de cei mici.

Arctic Women Community

Viziunea

Vrem sa cream constientizarea impactului femeilor la toate nivelurile din companie și sa generam o schimbare culturala catre o organizatie fara diferente de gen si cu un gender-balanced leadership.

Misiunea

Sprijinim femeile din Arctic pentru a-si atinge potentialul maxim. Cum vrem sa facem asta? Facilitand, incurajand, permitand implicarea acestora in business si in activitati de invatare si de implicare. Vrem sa realizam acest lucru reunind un amestec divers de femei care, prin discutii, evenimente si proiecte, vor inspira, educa și motiva alte femei sa reflecteze asupra obiectivelor lor personale si profesionale, in timp ce isi propun sa creasca in cadrul organizatiei.

Inspire Project: platforma de lansare pentru femeile-lider din Arctic

Valorile noastre sunt:

Sustinere: suntem accesibile si dedicate tuturor femeilor din Arctic, indiferent de pozitia lor in cadrul organizatiei; suntem angajate sa ajutam femeile sa isi atinga potentialul, indiferent de obiectivele si background-ul lor.

Sensibilitate: la nevoile, dificultatile si blocajele altor femei pentru a se exprima si a se afirma in interiorul organizatiei.

Sustinerea schimbarii: suntem hotarate sa inspiram si sa sustinem dezvoltarea in interiorul organizatiei noastre pentru a ajuta femeile sa-si atinga potentialul.

Leadership: prin initierea si implementarea de proiecte, gasind resurse pentru a ne indeplini misiunea.

Prioritatile noastre sunt:

Proiectele noastre:

Smart Woman, Smart Money – curs de educatie financiara desfasurat in martie 2021

Talent Shine – program de dezvoltare profesionala, demarat in 2021