Grupul Arcelik

Arctic face parte din grupul Arçelik, unul dintre cei mai importanti jucatori europeni in industria de electrocasnice, la randul sau parte din cel mai mare holding privat din Turcia, Koç Group.

Grupul Arcelik

Fondat in 1955, Grupul Arçelik ofera servicii de productie, marketing si post-vanzare pentru sectoarele bunurilor de folosinta indelungata si a electronicelor de consum, ca subsidiara a Koç Holding.

Compania detine 23 unitati de productie in Turcia, Romania, Rusia, China, Africa de Sud, Bangladesh, Pakistan, India si Thailanda. Cu peste 40.000 de angajati in intreaga lume si 48 de birouri de vanzari si marketing in intreaga lume, Arçelik ofera produse si servicii sub 13 branduri diferite (Arçelik, Beko, Grundig, Defy, Arctic, Blomberg, Elektrabregenz, Leisure, Flavel, Altus, Dawlance, Voltas si Singer) in 146 de tari.

In anul 2021, Arcelik a fost desemnat pe primul loc in clasamentul de sustenabilitate S&P Global Corporate Sustainability, obtinand cel mai mare scor din industria electrocasnicelor.

Cu un punctaj de 86/100 puncte, Arcelik se evidentiaza in topul companiilor performante din punct de vedere sustenabil. Totodata, 2021 este cel de-al cincilea an consecutiv in care Arcelik este inclus in Indicii Mondiali de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI), confirmand eforturile grupului de a isi imbunatati permanent performanta in ceea ce priveste sustenabilitatea.

Liderul absolut in ceea ce priveste cererile depuse pentru eliberarea de brevete de inventie in Turcia, Grupul Arçelik este singura companie turceasca din cele 200 de companii semnatare ale Tratatului International de Cooperare in domeniul brevetului (PCT), tratat administrat de Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale din ultimii 5 ani.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.arcelikglobal.com.

13 Branduri

40000+ Angajati

28 Centre de productie

48 Birouri de Marketing & Sales

30 Centre de Research & Dezvoltare

146 Tari in care sunt prezente brandurile Arcelik