Despre Arctic

Cu o istorie de peste jumatate de secol, Arctic este cel mai mare producator de electrocasnice din Romania si din Europa Continentala, fabrica de aparate frigorifice de la Gaesti producand pana in acest moment 40 de milioane de aparate frigorifice.

Despre Arctic

Arctic astazi

Arctic este una dintre cele mai importante companii din Romania, cu peste 5500 de angajati, inclusiv subcontractori. In prezent, 80% din productia totala Arctic este exportata in peste 68 de tari.

Compania Arctic detine in Romania trei branduri puternice – Arctic, Beko si Grundig, care ofera consumatorilor produse de inalta calitate, la standard international. In 2019, Arctic a fost certificat drept brandul de electrocasnice ce ofera cel mai bun raport calitate – pret de catre International Certification Association (ICERTIAS) demonstrand ca este unul dintre cele mai cunoscute si appreciate branduri romanesti.

In 2020, in cadrul Galei Business Review Awards 2020, fabrica de masini de spalat de la Ulmi a castigat premiul pentru “Innovator of the year”.

Anul 2020 a venit si cu o premiera pentru brandul Arctic: clasarea pe locul 1 in Topul 50 “Cele mai puternice branduri romanesti”, clasament anual realizat de catre revista BIZ in colaborare cu Unlock Research.

In anul 2021, Arctic a fost desemnat “Cel mai puternic brand romanesc” pentru al doilea an consecutiv, in cadrul clasamentului anual realizat de revista BIZ.

3 Branduri

5500+ Angajati

80% din productie se exporta in 68 de tari

2 Fabrici

4 Depozite

487 mil € Cifra de afaceri in 2020